Ремонт скатен покрив на къща в София - investedstroi.com
Основни дейности:

Скатен или плосък покрив – оглед, снемане на статус, анализ, количествена сметка, оферта, реализация на проекта – пълен ремонт.

Демонтирана е горната водеща част, за да се инспектира и реновира всеки слаб елемент от покрива.

Снегозадържащи елемнти

Така наречените снегозадържащи скоби допринасят за равномерното разпределение на снега  върху цялата покривната конструкция. Снегозадържащите скоби се редят от втория ред керемиди и трябва да спазват шахматно разположение, тека при топене на снега не може с цялата си тежест да се изсипе и да разруши улука ели да нарани някой.

Вентилиращи елемнти

Когато сечението на входните отвори за въздух на стряхата  са по големи се налага и добавянето на вентилиращи керемиди в горните редове за по добра циркулация на покрива, тека образувалия се вентилационен поток дава  следните  положителни ефекти на покрива изсушава когато има конденз под керемидите в следствие на резки промени на температурите, запазва двойната летвена скара, отвежда водните пари, охлажда покрива през лятото.

ремонт покрив

Положена е хидроизолационна мембрана 4 мм.

Почистени и цялостно грундирани (импрегнирани) са основните греди. Така дървените елементи са защитени от въздействието на влагата и предпазени от ускорено изгниване. Ремонтирани са източниците на деформации – разкривания, изгнили елементи, заменени са всички компроментирани дървени елементи, конструкцията е монтирана,

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент