Ремонт на Открита Тераса в София - investedstroi.com
Обект:
апартамент
Местонахождение:
гр. софия
Срок за изпълнение:
20 дни
Изпълнение:
реновация
Дата:
11.2023

Основен ремонт на открита покривна тераса и фасада.

Ново значение на думата комфорт получи семейство с две деца в София. Подобрение, което промени изцяло функционалност и усещане, сложи акцент върху високият стандарт, съчетан с изисканост, комфорт, уют, лукс.

Цялостен ремонт на покрив

Заданието на клиента:

Демонтаж на съществуваща компроментирана подова настилка. Изчистване и обезпрашаване на основата, измазване на два слоя течна хидроизолация на пода и борда на терасата с хидроизолационна лента по цялата обиколка.

По време на ремонта са подменени също двата сифона, монтиран е гранитогрес 30х60 см на пода и 20х40 на фасадата. Стените са на верандата са шпакловани наново, подменени са ключове, контакти и други електрически компоненти. 

Резултатът е наистина впечатляващ!

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент
"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент