За нас - investedstroi.com
[ За Инвестед Строй ]

Отлични строителни услуги

Основната философия на нашата компания е да създава индивидуални, естетически, зашеметяващи решения за нашите клиенти, чрез бърза реакция, използвайки авангардни стилове и архитектура. Дори и да нямате готова скица или представа за това, което искате – ние ще ви помогнем да постигнете желания резултат.

[ стратегия на компанията ]

Нашата философия

Да създаваме краен продукт или услуга, който предизвиква възторг и усмивка у клиентите.

Нашата Мисия

Отговорни и сериозни изпълнители, доставящи качество на конкурентна цена.

Визия

Не предаваме на клиентите ни обект, който ние не смятаме, че е перфектен.

Нашите ценности
[ как се случват нещата ]

От скицата - до реализацията

Как започваме?

Основната философия на нашата компания е да създава индивидуални, естетически зашеметяващи решения за нашите клиенти. Развиваме идеен проект, стремим се към използване на уникални стилове и дизайн.

Мога ли сам да избера материали и дизайн?

Ние се вдъхновяваме от доволните клиенти, затова няма по-ценно от изпълнените им мечти. Оставаме насреща за консултации и препоръки при нужда.

Колко време ще отнеме?

Можем да оценим времето за изпълнение на всеки обект, след като видим спецификата и сложността на изпълнение. Нашият стремеж е към коректно и точно спазване на поетият ангажимент за срок на изпълнение.

Колко ще струва?

Можем да направим персонално обосновано финансово предложение за изпълнението на всеки проект.

[ отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Високо качество, бърза работа, коректен изпълнител."
Сия Петрова
Клиент