За нас - investedstroi.com
[ За Инвестед Строй ]

Отлични строителни услуги

Основната философия на нашата компания е да създава индивидуални, естетически, зашеметяващи решения за нашите клиенти, чрез бърза реакция, използвайки авангардни стилове и архитектура. Дори и да нямате готова скица или представа за това, което искате – ние ще ви помогнем да постигнете желания резултат.

[ стратегия на компанията ]

Нашата философия

Да създаваме краен продукт или услуга, който предизвиква възторг и усмивка у клиентите.

Нашата Мисия

Отговорни и сериозни изпълнители, доставящи качество на конкурентна цена.

Визия

Не предаваме на клиентите ни обект, който ние не смятаме, че е перфектен.

Нашите ценности
[ как се случват нещата ]

От скицата - до реализацията

Как започваме?

Основната философия на нашата компания е да създава индивидуални, естетически зашеметяващи решения за нашите клиенти. Развиваме идеен проект, стремим се към използване на уникални стилове и дизайн.

Мога ли сам да избера материали и дизайн?

Ние се вдъхновяваме от доволните клиенти, затова няма по-ценно от изпълнените им мечти. Оставаме насреща за консултации и препоръки при нужда.

Колко време ще отнеме?

Можем да оценим времето за изпълнение на всеки обект, след като видим спецификата и сложността на изпълнение. Нашият стремеж е към коректно и точно спазване на поетият ангажимент за срок на изпълнение.

Колко ще струва?

Можем да направим персонално обосновано финансово предложение за изпълнението на всеки проект.

[ отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент