Хидроизолации на покриви, тераси и дуги - investedstroi.com
[ Покриви ]

Хидроизолации на скатни или плоски покриви, тераси, веранди

Когато вземете решение да ремонтирате покрива си с хидроизолация трябва да знаете някои основни неща. Трябва да изберете коректна фирма за изпълнението,да изберете подходящи хидроизолационни материали с гаранция за качество от производител. Полагането на качествена хидроизолация ви дава спокойствието че няма да имате проблеми с течащи покриви, петна по тавана, паднала мазилка.

хидроизолация

Полагането на хидроизолация е много добър избор за решаване с течове, появата на влага, и конденз на покрива, всички знаем че това вреди на нашето здраве. Това което ще предпази покрива ви е двупластова хидроизолация която се залепва газопламъчно на първи пласт воалит без посипка и втори пласт с посипка препоръчителната дебелина на воалит трябва да е 3.5 кг. На първи слой и 4.5 кг. за втори, разполагаме с обучени специалисти за направата на хидроизолация. Отстраняваме трайно проблемите на нашите клиенти те получават професионални хидроизолационни решения с качествени материали. През годините работа сме натрупали голям практически опит, следим новостите в строителството усъвършенстваме се и се развиваме. Правим го, защото професионалният ни стандарт изисква качество и сигурност при полагане на хидроизолация.

Качеството за нас е на първо място

Работата се извършва под непрекъснат контрол на техническо лице.

Получавате гаранция за извършената работа

Работим с качествени материали, гарантиращи дългосрочни експлоатационни качества и сугурност. Затова имаме сигурност за предадените обекти и всеки клиент получава гаранция за извършените услуги. В зависимост от вида дейност, препоръчваме подходящи материали и използваме съответният стандарт препоръчан от произодителя за полагане. Така, се избягват всякакви компромиси и вероятност за бъдещи проблеми.

Видове хидроизолации

Синтетични – TPO, PVC, EVA/EBA

Основна съставка на TPO мембраните е термопластичен полиолефин. Този вид мембрана е с висока гъвкавост и якост. Характерно е ниско тегло на материала. Полага се еднопластово, в широк диапазон на атмосферната температура. Устойчива е на UV лъчи, микроорганизми, киселина или други химически елементи, притежава висока пожароустойчивост, което я прави подходяща за хидроизолация на покривни градини и изпълнение на баластови системи. Използва се топъл въздух, не се изисква газо-пламъчно заваряване.

PVC мембраните се произвеждат от гъвкав поливинилхлорид. Намира приложение в хидроизолационни системи за гражданско, промишлено и инфраструктурно строителство, при нови или ремонт на съществуващи обекти. Използват се за хидроизолация на резервоари, покривни системи, основи, тунели. Полага се с топъл въздух.

EVA/EBA мембраните съдържат EVA (етил – винил ацетат) или EBA (етил – бутилдиен ацетон). Те съчетават предимствата на PVC, като гъвкавост и лесна заваряемост и TPO хидроизолациите – химическа и био-устойчивост. Използват се основно за покривни градини, в предвид UV, корено и химическа устойчивост.

Битумни – APP, SBS, APAO

APP битумните мембрани имат повишена пластичност се използват в географски райони, които изискват висока устойчивост на топлина. Произвеждат от модифициран с еластопластомерни полимери битум, атактен полипропилен (АPP) и стабилизиращ пълнител. Качествените APP мембрани се отличават с оптимална гъвкавост при ниски температури и съпоставими качества с някои класове SBS мембрани. Подходяща е за полагане като финишен слой. Покрита с минерална посипка или защита от акрилна/ алуминиева боя подобряват допълнително топлоустойчивостта и живота на битумната мембрана. Полагат се на един или два слоя, при плоски покриви, подходящи са за хидроизолация на покривни тераси, основи, фундаменти. Основният недстатък на тези мембрани е втвърдяване при отрицателни температури, което е предпоставка за компроментиране на защитната линия.

SBS битумните мембрани се отличават с добра еластичност и затова са ефективни при ниски температури и в студени климатични зони. Еластичността е резултат от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, стирен бутадиен стирен (SBS) и стабилизиращ пълнител. Тази битумна мембрана има слаба UV защита, поради което е важно, да бъде покрита с минерална посипка или слой баласт. Подходяща е за покривни системи, основи и фундаменти, издържа на значително натоварване, което позволява да е част от многослойна ситема, която в последствие ще бъде натоварвана. Запазва еластичността си при -25 градуса, което гарантира максимална функционалност за българските условия.

APAO битумните мембрани съчетават предимствата на APP и SBS хидроизолациите. Предлагат устойчивост на ниски температури, еластичност, подобрена устойчивост на UV лъчи и висока стабилност на високи температури. Произвеждат се от битум, модифициран с еластопластомерни полимери, аморфен поли-алфа олефин (АPAO) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Подходящи са за плоски покриви, изложени на силно слънчево греене (високи температури), както и критично ниски ниски температури, могат да се използват без минерална посипка или баласт.

[ Препоръки ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент