Улуци и обшивки - изработка, монтаж - investedstroi.com
[ Покриви ]

Улуци и обшивки, водосточни тръби

За ефективно и дългосрочно решение при отводняването на скатни или плоски покриви, се използват улуци и обшивки. Правилната конфигурация на отводнителната система е сред най-важните моменти от изпълнението на проекта. Изграждането на системата за отвеждането на водата предпазва покрива и жилището ви от разрушаване много често хората подценяват необходимостта от правилното отводняване на покрива и си дават сметка тогава когато започне дъждовния сезон и се виждат последствия от влагата по покрива.

улуци и обшивки

Изграждането на отводняването на вашия покрив с утвърдена система безшевни улуци с неограничена дължина. Производителите на тези улуци се стремят да осигурят всички необходими продукти и аксесоари за да гарантират добър краен резултат. Улуците на една сграда трябва да са избрани внимателно и монтирани правилно защото те спасяват сградата от разрушаване подземните етажи и мазета от наводняване.

улуци и обшивки

Съществуват три основни отводнителни системи на покрива:

Лежащи улуци

улуците се поставят върху предварително направени легла, сложени по този начин, те са невидими и конструкцията изглежда като продължение на стрехата на покрива.

Висящи улуци

този вид улуци лежат на скоби, които се захващат към покривната конструкция с предназначени за монтаж скоби.

Отводняване без улуци

при сградите с плосък покрив и борд не се налага поставянето на улуци. При такива обекти, отводняването се осъществява посредством хидроизолация на покрива и борда, като се образува затворен съд а отводняването се осъществява от барбакани които насочват водата от покрива във водосточните тръби.

улуци и обшивки

Нашият екип от професионалисти предлага всякакви видове тенекеджийски услуги поставяне на улуци заготовки и монтаж.

Монтаж на безшевни улуци, поцинковани улуци, водосточни тръби, обшиване на челни дъски с ламарина, обшиване на комини, поставяне на казанчета и капандури.

Качеството за нас е на първо място

Работата се извършва под непрекъснат контрол на техническо лице.

Получавате гаранция за извършената работа

[ Препоръки ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Високо качество, бърза работа, коректен изпълнител."
Сия Петрова
Клиент