Улуци и обшивки - изработка, монтаж - investedstroi.com
[ Покриви ]

Улуци и обшивки, водосточни тръби

За ефективно и дългосрочно решение при отводняването на скатни или плоски покриви, се използват улуци и обшивки. Правилната конфигурация на отводнителната система е сред най-важните моменти от изпълнението на проекта. Изграждането на системата за отвеждането на водата предпазва покрива и жилището ви от разрушаване много често хората подценяват необходимостта от правилното отводняване на покрива и си дават сметка тогава когато започне дъждовния сезон и се виждат последствия от влагата по покрива.

улуци и обшивки

Изграждането на отводняването на вашия покрив с утвърдена система безшевни улуци с неограничена дължина. Производителите на тези улуци се стремят да осигурят всички необходими продукти и аксесоари за да гарантират добър краен резултат. Улуците на една сграда трябва да са избрани внимателно и монтирани правилно защото те спасяват сградата от разрушаване подземните етажи и мазета от наводняване.

улуци и обшивки

Съществуват три основни отводнителни системи на покрива:

Лежащи улуци

улуците се поставят върху предварително направени легла, сложени по този начин, те са невидими и конструкцията изглежда като продължение на стрехата на покрива.

Висящи улуци

този вид улуци лежат на скоби, които се захващат към покривната конструкция с предназначени за монтаж скоби.

Отводняване без улуци

при сградите с плосък покрив и борд не се налага поставянето на улуци. При такива обекти, отводняването се осъществява посредством хидроизолация на покрива и борда, като се образува затворен съд а отводняването се осъществява от барбакани които насочват водата от покрива във водосточните тръби.

улуци и обшивки

Нашият екип от професионалисти предлага всякакви видове тенекеджийски услуги поставяне на улуци заготовки и монтаж.

Монтаж на безшевни улуци, поцинковани улуци, водосточни тръби, обшиване на челни дъски с ламарина, обшиване на комини, поставяне на казанчета и капандури.

Качеството за нас е на първо място

Работата се извършва под непрекъснат контрол на техническо лице.

Получавате гаранция за извършената работа

[ Препоръки ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент