Метални керемиди, доставка, монтаж - investedstroi.com
[ Покриви ]

Метални керемиди

Метални керемиди се използват от години в Западна Европа. Логично напоследък започва да им се обръща все по-широко внимание и в България. Заради дизайна, цветовете, здравината и издръжливостта им на високи температури, градушки, сняг, вятър и други, те са популярно решение. Металните керемиди представляват профилирани метални листове ламарина с различна шарка наподобяваща на традиционните керемиди Мизия. Материала представлява тънколистова стомана с дебелина 0.5 мм. покрита с цинков слой. Допълнително имат полимерно покритие грунд и полиестер, което предпазва от корозия над 40 години. Металните керемиди могат да се оцветяват в различни цветове по системата на  RAL. Покривите от метални керемиди са много леки, в следствие на което, се добавя минимална тежест за носещата конструкция. Металните керемиди имат дълъг гаранционен период, но обикновено експлоатационниите качества се запазват значително над 40 години.

метални керемиди

Защо метални керемиди

Неуспоримите предимства създават все повече почитатели на тази разновнидност при покриването на скатни покриви:

  • Устойчиви на променящите се климатични условия бури, сняг
  • Дълъг срок на експлоатация без поддръжка над 40 години
  • Сух монтаж защото при монтажа няма мокри процеси
  • Много красив външен вид
  • Устойчиви при пожар
  • За ремонта на стари сгради не е нужно промяна на конструкцията
  • Нормална цена, добавена стойност от устойчивостта си и липсата на поддръжка

метални керемиди

Качеството за нас е на първо място

Работата се извършва под непрекъснат контрол на техническо лице.

Получавате гаранция за извършената работа

[ Препоръки ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент