Обзавеждане, решения със стил - investedstroi.com
[ услуги ]

Дизайн и изпълнение на обзавеждане

Вероятно на всеки се е налагало да купи мебел за дома. Често дори това може да е предизвикателство – да намери подходящият цвят, форма, стил, за да да създаде дизайнерска линия с вкус и комплексен изглед, без да се усеща нещо излишно или не на място. Ние сме тук за да предложим решения, които не просто изглеждат добре, а създават стойност и стил, качество, което повишава цената на жилището, създава уют и комфорт за ползващите.

Използваме модни идейни концепции за комплексно обзавеждане, създаване на стил и визия, на устойчиви във времето решения.

  [ Отзиви ]

  Клиентите за нас

  "Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
  Николай Георгиев
  Клиент
  "Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
  Анатоли Пандов
  Клиент
  Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
  Lukash
  Лукаш Капуста
  Клиент
  Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
  Калоян Зашев
  Клиент