Екстериор - investedstroi.com
[ услуги ]

Високо качество на облицовки, мазилки, екстериорни работи

Екстериорният дизайн на  дома ви може да е труден  процес включващ избор на цветове строителни материали балансиране на форми и др.

Мислехте ли си как да направите екстериора на вашия  дом  по-приятен за окото? Защото някои сгради, покрай които минавате ви карат да  спрете и да се загледате в тях. Дали в проектирането на тези домове наистина са работили специалисти  дизайнери?

Благодарение на нашата компания която ви предлага

фасадни решения – можете да декорирате, предпазите, изолирате и ремонтирате нови или стари фасади, използвайки различни комбинации от цветове и структури.

своеобразно ремонтирането фасадата  на сградата е добро решение, защото спестява немалко средства за електроенергия, които да бъдат инвестирани за други полезни неща.

Да направиш хубав екстериор на една сграда означава да я направиш с красив и добре изглеждащ  външен вид харесващ се на  хората.

 

InvestedStroi  непрекъснато се подобрява за да обслужва своите клиенти и да отговаря на очакванията на хората . На бързо променящите се и силно конкурентни пазари, повече от всякога иновациите са в основата на нашата стратегия. Нашите екипи са напълно мобилизирани за да посрещнат основните предизвикателства на нашето време.

екстериор
[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент