Покриви - investedstroi.com - изграждане, ремонт, гаранция
[ Услуги ]

Покриви с високо качество на изгодна цена

Реновация, ремонт, изграждане на покриви с гаранция

Основната дейност и специализация на Инвестед строй е изграждане на покриви, покривни конструкции, хидроизолации, изработка и монтаж на безшевни улуци и водосточни тръби. Ние сме специалисти в тази област оценени от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани работници, което гарантира качеството на извършената услуга.

Ние от фирма, InvestedStroi предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции. Имаме опит в цялата страна. Гарантираме безупречно качествено  изпълнение на достъпни цени, използване само на   материали с доказан произход. В изпълнение на своята дейност ние залагаме на високите критерии във всеки етап на работата, обстойно и задълбочено проучване,  проектиране, точно изпълнение и гаранционно обслужване, като влагането на качествени материали е основен принцип.
Доказани и опитни в покривното строителство. Ние сме вашият надежден и коректен партньор за Вашите идеи и проекти в областта на строителството.

Услуги:

 • Ремонт на покриви – оглед, опис на физическото състояние, анализ на възможните подходи за ремонт, пълно реновиране
 • Изграждане на нови покриви – всиички дейности от проектирането, до доставката на материали и изпълнението
 • Хидроизолация на покриви – газо-пламъчно полагане на мембрана, изпълнение по немски стандарт
 • Отстраняване на течове – обследване с термо-камера, демонтаж и повторно изпълнение на компроментираните участъци
 • Метални керемиди – проектиране, доставка, изпълнение на покриви от метални керемиди
 • Битумни керемиди – проектиране, доставка, полагане мембрана, пълно изпълнение на покриви
 • Пренареждане на керемиди – оглед, планиране, доставка и замяна на компроментирани или счупени керемиди
 • Подмазване на капаци –  подмазване на било при физични и топлинни натоварвания
 • Демонтаж на стара конструкция – демонтирането на старата конструкция е началото на изграждане на нов покрив
 • Махане на стара хидроизолация – понякога се налага да започнем от начало, така има сигурност за качество при реновация
 • Монтаж на хоризонтални улуци – стилни и с високо качество улуци на ламаринена основа и полиестерно цветно покритие
 • Монтаж на вертикални улуци – качествено оттичане със система за отвеждане на излишната вода от сградите
 • Тенекеджийски услуги – изработка на ламаринени детайли по поръчка – индивидуална форма, съобразена с архитектурата
 • Подмяна на капандури – премахване на стари и/или компроментирани капандури и замяна с нови
 • Обшиване на бордове и комини с ламарина – често това са места за компроментиране и създаване на проблеми с течове

Покрив

Задачата на InvestedStroi е при направата на покрива  да извърши бърз и висококачествен ремонт с най  подходящите за целта материали.
Как процедира фирмата за ремонт на покрив?
След като ни потърсите уговаряме удобен за вас ден в който да направим оглед на място.
Двустранно подписване на договора, с спазването на срока за изпълнение и гаранция.
Ремонтираме покрива за да няма проблеми защото сме специалисти в това което правим.
Почистване на работното място издаваме обекта като сме сигурни че всичко по договора е изпълнено.

Invested Stroi предлага – ремонт на покриви, изграждане на покриви, нови покривни конструкции и съоръжения, хидроизолации, отстраняване на течове, монтаж на улуци, и др. Ние предлагаме оценка на място или по телефона на състоянието на вашия покрив, това ще ви спести оскъпяване в случай че има голяма разлика в времето на оценката и започване на покрива. Даваме гаранция за всички извършени услуги. Инвестед строй е работила в различни части на България извършвала е строителни ремонти в София, Видин, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас и др. Предлагаме експресен ремонт без компромис в качеството извършваме подбор и организация на бригада от майстори специализирани в дадена услуга за да предоставят качествена работа в случай на изграждане на нов покрив или цялостна реконструкция на сграда, стараем се да задоволим вашите потребности изисквания и нужди както и да изградим взаимоотношение на доверие и лоялност с нашите клиенти. Поемаме отговорността за избора на най високото качество строителни материали. Нашата компания помогна на безброй частни и бизнес клиенти, добрата дума на клиентите ни прави все по популярни защото държим на качеството преди всичко.

Качеството за нас е на първо място.
Работата се извършва под непрекъснат контрол на техническо лице.
Даваме гаранция за извършена работа

ремонт покриви
[ Препоръки ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент