Ремонти - investedstroi.com
[ Услуги ]

Индивидуални ремонти

Основната дейност и специализация на Инвестед строй са изграждане на покриви, покривни конструкции, хидроизолации, изработка и монтаж на безшевни улуци и водосточни тръби. Ние сме специалисти в тази област оценени от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани работници, което гарантира качеството на извършената услуга. 

Разполагаме с готовност да поемем широк кръг ремонти. Работим тихо, съобразяваме се с активни часове и особенсоти/изисквания на съседи. Изпълняваме максимално бързо, с отговорност и внимание.

ремонти
[ отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент