Изработка покривни конструкции - investedstroi.com
[ Покриви ]

Покривни конструкции

За направата на здрав и устойчив покрив е нужна прецизна изработка на носещото скеле. Разбира се когато вземате решение за направа на дървена конструкция на покрива, трябва да работите с професионалисти, които ще постигнат отлични резултати.

Какво точно означава изграждането на дървена конструкция на покрива?

Това е сложна сглобка от греди, които са свързани така, че да създадат здрава конструкция, отговаряща на стандарта в България.

Какво е конструкция на покрив?

Можем да наречем конструкцията – кофраж или скеле на покрива, в някои случаи тя е изработена от дървен материал но може да се направи и с метал. От голямо значение е конструкцията да бъде стабилна, да е проектирана, така, че да издържи на тежестта на снега, силни ветрове, проливни дъждове. В противен случай може да се стигне до неприятни, дори критични ситуациии – проникване на вода, пропадане, деформации и дори отвяване.

покриви

Точното разпределяне на носещите греди на покрива е свързано с прецизното измерване. От точното оразмеряване зависи здравината и стабилността на конструкцията, за това не трябва да се правят компромиси с този много важен елемент от покрива.

Компромиси от тип – измерване на око неправилно разпределяне на водещите греди и подобни грешки, са меко казано не-допустими. Конструкцията на покрива трябва да е съобразена със спецификата и технологията за изпълнение. Типа и вида на конституцията се съобразяват в зависимост от дървените материали с които ще бъдат направени. Дизайнът на една сграда е от значение дали конструкцията и ще бъде видима или не, какъв е стилът на самата сграда и видовете сглобики които ще се използват. Дървените конструкции се предпочитат от хората заради максималната икономичност, по бързото и изграждане и точност при строителство. Инвестед Строй предлага и влага само качествен дървен материал за обектите си.

Препоръчваме внимателно да изберете фирма, която ще изпълни покрив-а, използвайки качествени материали и предлагайки гаранция за изпълнението или ремонта.

[ Препоръки ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Високо качество, бърза работа, коректен изпълнител."
Сия Петрова
Клиент