Изработка покривни конструкции - investedstroi.com
[ Покриви ]

Покривни конструкции

За направата на здрав и устойчив покрив е нужна прецизна изработка на носещото скеле. Разбира се когато вземате решение за направа на дървена конструкция на покрива, трябва да работите с професионалисти, които ще постигнат отлични резултати.

Какво точно означава изграждането на дървена конструкция на покрива?

Това е сложна сглобка от греди, които са свързани така, че да създадат здрава конструкция, отговаряща на стандарта в България.

Какво е конструкция на покрив?

Можем да наречем конструкцията – кофраж или скеле на покрива, в някои случаи тя е изработена от дървен материал но може да се направи и с метал. От голямо значение е конструкцията да бъде стабилна, да е проектирана, така, че да издържи на тежестта на снега, силни ветрове, проливни дъждове. В противен случай може да се стигне до неприятни, дори критични ситуациии – проникване на вода, пропадане, деформации и дори отвяване.

покриви

Точното разпределяне на носещите греди на покрива е свързано с прецизното измерване. От точното оразмеряване зависи здравината и стабилността на конструкцията, за това не трябва да се правят компромиси с този много важен елемент от покрива.

Компромиси от тип – измерване на око неправилно разпределяне на водещите греди и подобни грешки, са меко казано не-допустими. Конструкцията на покрива трябва да е съобразена със спецификата и технологията за изпълнение. Типа и вида на конституцията се съобразяват в зависимост от дървените материали с които ще бъдат направени. Дизайнът на една сграда е от значение дали конструкцията и ще бъде видима или не, какъв е стилът на самата сграда и видовете сглобики които ще се използват. Дървените конструкции се предпочитат от хората заради максималната икономичност, по бързото и изграждане и точност при строителство. Инвестед Строй предлага и влага само качествен дървен материал за обектите си.

Препоръчваме внимателно да изберете фирма, която ще изпълни покрив-а, използвайки качествени материали и предлагайки гаранция за изпълнението или ремонта.

[ Препоръки ]

Клиентите за нас

"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент