Изграждане на нов покрив - investedstroi.com
Обект:
Частна Къща
Местонахождение:
с. Мала Църква
Срок за изпълнение:
5 дни
Изпълнение:
изграждане на нов покрив
Дата:
04.2023

Ремонт на покрив с нови керемиди в село Мала Църква.

От този проект можете да получите представа колко голяма разлика може да се получи за символична инвестиция спрямо цената на имота. Подобрение, което отличава имота ви, слага акцент върху високият стандарт, съчетан с изисканост, комфорт, уют, лукс.

Цялостен ремонт на покрив

Заданието на клиента:

  • Демонтаж на съществуваща ламарина на покрива – изгнила разкопчана и на места липсваща. Премахване челните дъски, старите улуци и водосточни тръби.
  • Монтаж на нови челни дъски, монтаж на безшевни улуци с PVC покритие, калканни обшивки, обшиване на комините, всички ламарини в кафяв цвят. Полагане на паро-пропусклива мембрана и изработка на двойна летвена скара 4/3 см. Измазване на един от комините. Доставка качване и редене на новите керемиди и капаци (Младост).

Резултатът е наистина впечатляващ!

 

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент