Изграждане на пергола - investedstroi.com
Обект:
Открита тераса
Местонахождение:
София
Срок за изпълнение:
5 дни
Изпълнение:
монтаж на пергола
Дата:
08.2022

Пергола – красив аксесоар за градина или тераса, придаващ стил, красота и завършеност, комфорт при използване на външните пространства и не само това…

Инвестиция, която отличава имота ви, слага акцент върху високият стандарт, съчетан с модните тенденции при усвояване на външните пространства за ежедневно удобно ползване.

ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА ПЕРГОЛА

Заданието на клиента – “Изработка и монтаж на изчистена и практична слънцезащитна покривна система тип Пергола”. След обсъждане на варианти е избрана система с дървени греди и покриване с полиестерен плат. Формата на терасата изискваше нестандартен подход при проектирането, така, че да се запази стилистичният изглед и необходимата ширина на тентените платна.

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент