Усвояване на таван - investedstroi.com
изпълнител:
Инвестед Строй
Клиент:
къща Драгалевци
Срок:
12 дни
Тип изпълнение
Гипскартон
Тип
Усвояване таван
Дата:
02.2022

Усвояване на таван

Как можем да си осигурим допълнително жилищно пространството.

Усвояване на таван е не-лека задача. Това стана възможно както в стари тека и в нови сгради стана нека кажем възможно благодарение на съвременните материали и технологии за изграждане на покриви, хидроизолации  и термозащита много разнообразни са вариантите за изграждане на тавански помещения. Но да се осигури комфорта на обитаване на такива помещения е необходимо да се спазва стриктно установени технически правила.

Детайли по изпълнението

Технически погледнато, обектът е изграждане на жилищна площ върху необитаемо пространство. Изпревени сме пред предизвикателства като прокарване на електроинсталации, ВиК, обособяване на всички нужни елементи за нормално жилищно обитаване.

[12m2]

Спалня

[3m2]

Баня

[45m2]

Тавани

[10m2]

Общи пространства

[16m2]

Втора спалня

[130m2]

Обща квадратура

Невероятен резултат

Със символична изнвестиция, традиционно не-използваеми пространства могат да се преобразят в напълно функционална жилищна площ.

Така не просто добавяте стойност към жилищата си, а създавате нови ползотворни пространства, които увеличават дългосрочно стойността на вашата инвестиция в имот.

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент