Цялостен ремонт на къща в Горна Малина - investedstroi.com

Цялостен  ремонт на етаж от къща в Горна Малина – село Белопопци

Всяка къща има свой дух. Той може да се разкрие само когато красотата и функционалността се поддържат в необходимата кондиция. Така не само се гарантират комфортна и безопасна експлоатация, но и осигуряват нужните експлоатационни качества.

Инвестед Строй беше избрана за строителна компания, която да направи пълна реновация – премахване на стари настилки, последващо изпълнение на подово отопление, нови настилки, помещения – дрешник, баня, ел. инсталация, ВиК, реновация на стени и таван. 

Направихме преградни стени от гипсокартон за да използваме едно от помещенията за дрешник. Смянихме електрическата инсталация, шпакловахме стените и таваните. Подготвихме, обработихме вътрешните дървени греди, като им осигурихме за да останат видими и добре съчетани с интериора, боядисахме вътрешните помещения. Поставихме електрическо подово отопление на част от пода 13 кв. м., монтирахме ламинат и гранитогрес на подовите повърхности.

Монтирахме нови врати, съчетани с интериора и вътрешните дървени греди. Монтирахме водни отоплителни радиатори, сменихме настилката на терасата с нов гранитогрес. направихме цялостен ремонт на банята, залепихме плочи, монтирахме санитарно оборудване,

Реновацията включва следните етапи:

 1. Къртене и извозване на стари настилки;
 2. Подготовка на осовата с битумен контактен грунд два слоя;
 3. Газо-пламъчно полагане на първи слой хидроизолация с вложено алуминиево фолио за пароизолация;
 4. Изпълнение на изравнителна замазка с наклон 2% към сифоните;
 5. Подготовка на основата за монтаж на сифони (HL), нанасяне на 2 слоя битумен грунд;
 6. Газо-пламъчно полагане на втори слой хидроизолация;
 7. Монтаж на топлоизолация 5 см;
 8. Монтаж на сифони;
 9. Полагане на финален трети слой – самозалепваща хидроизолация;
 10. Залепване на гранитогрес с флексово лепило;
 11. Монтаж вертикални плочи гранитогрес вътрешна част тераса;
 12. Монтаж фасадни плочи гранитогрес;
 13. Монтаж первази прозорци и парапет;
 14. Импрегниране на первазите от стествен камък срещу влага;
 15.  Монтаж осветителни тела и парапет;
[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент