Ремонт покривна тераса - investedstroi.com

Красотата и функционалността, не са даденост, която се придобива еднократно и използва вечно, разбира се нужна е поддръжка и подобрения, които не само гарантират комфортна и безопасна експлоатация, но и осигурява нужните експлоатационни качества. Покривната тераса е изложена на температурни амплитуди в глеми граници почти във всеки сезон – силна горещина през лятото, отрицателни температури през зимата. Това е причината за разрушаване на повърхностните облицовъчни слоеве, което в последствие е предпоставка за компроментиране на хидро и топло изолациите и създаване на течове под фасадата на сградата.

Инвестед Строй беше избрана за строителна компания, която трябва да направи пълна реновация – премахване на стари настилки, замазка, топло и хидроизолация, последващо изпълнение на нови замазка, хидро и топло изолиране, поставяне на настилки на пода на терасата, подмяна на сифони, фасадна реновация.  

Проектът включва следните етапи:

 1. Къртене и извозване на стари плочки, топло изоллация хидро изолация, замазка;
 2. Подготовка на осовата с битумен контактен грунд два слоя;
 3. Газо-пламъчно полагане на първи слой хидроизолация с вложено алуминиево фолио за пароизолация;
 4. Изпълнение на изравнителна замазка с наклон 2% към сифоните;
 5. Подготовка на основата за монтаж на сифони (HL), нанасяне на 2 слоя битумен грунд;
 6. Газо-пламъчно полагане на втори слой хидроизолация;
 7. Монтаж на топлоизолация 5 см;
 8. Монтаж на сифони;
 9. Полагане на финален трети слой – самозалепваща хидроизолация;
 10. Залепване на гранитогрес с флексово лепило;
 11. Монтаж вертикални плочи гранитогрес вътрешна част тераса;
 12. Монтаж фасадни плочи гранитогрес;
 13. Монтаж первази прозорци и парапет;
 14. Импрегниране на первазите от стествен камък срещу влага;
 15.  Монтаж осветителни тела и парапет;
архитект:
Николай Георгиев
тип:
Настилки
условия:
14 дни
Клиент:
сем. Георгиеви
стратегия:
Изолация
дата:
10.2021

Проекът

Пълна реновация на покривна тераса – демонтаж на парапет, премахване на стари настилки, замазка, топло и хидроизолация, последващо изпълнение на нови замазка, хидро и топло изолиране, поставяне на настилки на пода на терасата, подмяна на сифони, фасадна реновация, монтаж на первази, алуминиев парапет

[36m2]

под тераса

[14m2]

вътрешни вертикали

[20m2]

фасада

[21ml]

перваз парапет

Постигнат резултат

Обновени хидро и топло-изолационни слоеве, съвременен изглед, луксозна екстериорна среда.  

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент