Монтаж на безшевни улуци и обшиване на челни дъски с ламарина - investedstroi.com

Високо качество се постига с много опит, труд, постоянство и мотивация

Има няколко основни елемента които определят красотата на една сграда, два от тези елементи са фасадата и покрива. Правилно изграждане на системата за отвеждането на водата предпазва покрива и фасадата от разрушаване. Много често хората подценяват необходимостта от правилното отводняване на една сграда и си дават сметка тогава когато започне дъждовния сезон и се виждат последствията  от влагата по покрива и фасадата на сградата. Затова решението което гарантира безпроблемното отводняване на жилището ви са безшевните улуци.

При покривите челната дъска на улука е видима както и страничната челна дъска затова този дървен елемент от покрива трябва да бъде защитен от прякото въздействие на климатичните промени на времето с така наречената подулучна пола. Двата елемента с които трябва да се облекат челните дъски, профила за завършване към керемиди и подулучната пола са много важен елемент от отводнителната система на покрива те осигуряват защита на дървената конструкция от проникването на вода и придават завършен вид на покрива.

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент