Изграждане нов покрив - investedstroi.com
Обект:
Горско стопанство
Местонахождение:
Самоков
Срок за изпълнение:
25 дни
Изпълнение:
Изграждане на нов покрив
Дата:
06.2019

Керамичните покриви се характеризират с наи голяма дълготрайност доказана през годините топлинна енергия набор от форми и цветове които се съчетават хармонично с други материали особено по облицовката и дограмата на жилището, но за да работи покрива като единна система и да се радваме на комфорта на обитаване които искаме той трябва да бъде изграден с системен подход.

При изграждане или ремонтиране на покривната система едно от наи важните изисквания е да се спази енергийната ефективност в изграждането на покриви не трябва да се подценява нито един елемент на системата които трябва да се приложат за направата на покриви.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОКРИВ ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА

Сваляне на старите керемиди демонтиране на дървена конструкция дъски, летви, и греди. Направа на нова дървена конструкция наковаване на нова дъсчена ламперия поставяне на подпокривна дишаща мембрана двойна летвена скара и нареждане на нови керемиди. Всички ламарини на покрива са сменени улами, обшивки на комини, улуци, водосточни тръби.

[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент