Реновация на баня - investedstroi.com

реновация на баня

Обновяването на баня е вълнуващ момент, но преди да се изборът плочките има няколко неща които трябва да се направят за да постигнете резултата който очаквате. Независимо дали ремонтирате старата или създавате нова, свежия поглед върху пространството може да превърне и наи малката баня удобна за ползване затова трябва да се отдели достатъчно време за проектирането на баня.

Ремонт на баня – стъпка по стъпка:

1. Къртене на стари плочки, замаска на под и две от стените

2. Извозване на всички строителни отпадъци до депо за отпадъци

3. Зидане на две от стените с итонг

4. Подмяна  на вик. инсталация 

5. Измазване на стените с марков разтвор

6. Грундиране с бетон контакт 

7. Лепене на плочки 

8. Направа на ПВС. таван за баня 

9. Монтаж на санитарно оборудване 

Архитект:

Чавдар Стоилов

Изпълнение
Реновация
Клиент:
Чавдар Стоилов
Дейности
Пълен набор
Условия:
15 дни
Дата
01.07.2021
АРХИТЕКТ:
ЧАВДАР СТОИЛОВ
ИЗПЪЛНЕНИЕ:
Реновация
УСЛОВИЯ:
15 ДНИ
КЛИЕНТ:
ЧАВДАР СТОИЛОВ
Дейности
Пълен набор
Дата
01.07.2021
[ Отзиви ]

Клиентите за нас

"Мартин Боянов е отговорен професионалист, следва договора стриктно. Окончателната цена не се промени от предварително договорената, а срокът беше спазен. Всичко беше изпълнено с прецизност и внимание към детайла, а крайният ефект - най-високо качество. Изключително съм доволен от услугите на компанията, препоръчвам Инвестед Строй като коректен и отговорен изпълнител!"
Николай Георгиев
Клиент
"Изключително благодарни сме, че попаднахме на тази група от отговорни и съвестни хора. Всичко уговорено беше изпълнено точно, както го искахме. Нямаше как нашата поръчка да стане по-бързо, по-качествено и на много достъпна цена. Със сигурност при следваща нужда ще се обърнем отново към тях! Препоръчваме с две ръце и от сърце!"
Анатоли Пандов
Клиент
Имах удоволствието да работя с "Инвестед Строй" и съм развълнуван от резултатите, които продължават да демонтрират качество през последната година, откакто започнах да работя с тях. Целият екип беше професионален, опитен и ангажиран с предоставянето на висококачествен продукт. От началото до края проектът беше добре управляван и изпълнен безупречно. Вниманието към детайла беше изключителен, а готовият продукт надмина очакванията ми. Комуникацията по време на целия проект беше отлична и екипът винаги беше на разположение да отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам тази компания на всеки, който иска да построи или реконструира дома си. Те наистина се грижат за своите клиенти и са отдадени на предоставянето на изключителна работа.
Lukash
Лукаш Капуста
Клиент
Много съвестен и отговорен майстор. Каквото обещае го прави независимо от обстоятелствата и усложненията. Много е подреден и чист. Винаги използва предпазни средства, за да не изцапа или нарани повърхностите - под, стени. И винаги почиства след себе си включително и във входа.
Калоян Зашев
Клиент